Top Komentator Mac 2013

Salam semua,

Sudah lebih setengah bulan blog ini menyepi tanpa apa-apa entri. Pasti ramai yang tertanya-tanya kenapa dan mengapa?
Jawapan aku senang je, sibuk dengan kerja dan tak berapa rajin nak update blog. Walhal bermacam-macam peristiwa dan isu yang berlaku dalam hidupku serta persekitaranku.

Takpelah, apa yang berlalu biarkanlah ianya berlalu. Jadi sebagai bunga kepada kebangkitan semula aku untuk berblogging ni, aku dedahkan di sini pengomen tegar di muhamadyusri.com sepanjang bulan Mac yang lalu.

top commentators mar13

Tak cukup dengan snapshot, aku list down URL diorang sekali kat bawah ni:

1)hafizmd
2)hafiz
3)Hafizul
4)topijerami90
5)hatiputera
6)Imran
7)titan
8)fiezaradzi
9)mohd azrul
10)ajumohit

Seperti bulan lepas, top 3 masih lagi didominasi oleh 3 Hafizs. Tahniah buat diorang dan juga buat semua yang tersenarai di dalam top komentator untuk bulan Mac 2013.

Di sini aku ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan jutaan terima kasih buat kalian semua yang tak jemu-jemu singgah di blog aku yang tak seberapa ini. Semoga kalian terus memberi semangat kepada aku untuk terus berceloteh di sini kerana aku merasakan sejak 2 menjak ni, moral aku makin down. Tak tahulah nak buat macam mana supaya ianya naik kembali. Jika kalian ada pendapat serta komen, sudi-sudilah ringankan jari-jemari halus tu menaip sedikit atau banyak pada bahagian komen di bawah.

Adios…73.

(2119)

23 thoughts on “Top Komentator Mac 2013

  1. fiezaradzi

    Ada juga terselit.. yeee. hihi.. pun kadang2 mood nak update tak de.. tapi gagahkan diri jugak.. so, tulis je tajuk dulu kat entry.. ayatnya isi kemudian.. harap2 semangat blog makin meningkat ye.
    fiezaradzi recently posted..Hadiah Dari BruneiMy Profile

    Reply
  2. Pingback: Top Komentator April 2013 Pondok Kecil - Pondok Kecil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge