Tag Archives: blog walking

Update Page Free Backlinks

Yup.

Aku baru je update satu page kat blog ni iaitu Free Backlinks. Memang dah lama sangat aku tak update senarai blog kat page tu. Semalam aku ada masa sikit, al-maklumlah cuti hari 1Malaysia.

Tujuan aku buat senarai link blog rakan-rakan blogger bukannya apa, senang untuk aku buat rujukan dan juga buat blog walking jika ada masa free yang banyak.

free backlinks

Kalau korang tengok kat senarai backlinks tu, dan mendapati blog korang tak termasuk, jangan naik angin pulak. Aku main pilih ikut suka hati aku je tu. Aku nampak kat komen ada URL blog, aku ambik je terus. Continue reading

(3114)

Komen dan Spam Komen

Ya.Penat sikit hari ni.Lepas ambil XYL dari tempat kerja dia,aku bawak dia dan harmonics pergi makan chicken chop yang mana merupakan salah satu makanan feveret kitorang sejak 2 menjak ni.

Perut dah kenyang baru rajin sikit nak bukak laptop untuk mengadap blog-blog sambil-sambil buat blog walking.

Hari ini semasa di dashboard wordpress aku, ada sesuatu yang menarik perhatian aku. Ia adalah angka komen terkumpul sejak penubuhan muhamadyusri dot com, sungguh tak disangka-sangka ianya telah menerima 47901 komen dari pembaca blog.Terima kasih buat semua yang sudi singgah dan komen di blog ni. Continue reading

(1013)

Malaskah aku?

Tiba-tiba aku bertanya pada diri-sendiri.Malaskah aku?Kenapa aku menjadi pemalas?Susah ke nak buang sifat malas?Kenapa malas-malas?Cuba jangan jadi seorang yang pemalas!

Ahhh!Malaslah aku nak sebut lagi pasal malas ni.Memang dasar pemalas.Ha ha ha.

Aku bukanlah seorang yang pemalas seperti yang korang fikirkan.Akulah orang paling rajin sekali.Terlalu banyak kalau nak ceritakan pasal kerajinan aku.Biarlah aku pendamkan dulu.Tak payah lah korang tahu.Takut nanti ada pulak yang tak percaya bahawa aku ni lebih rajin daripada korang dan jiran sebelah rumah korang.Tak pasal-pasal korang jeles.

Malas update blog

Continue reading

(971)

Statistik Blog Terkini

lazy

Berkurun lamanya tak update blog.Malas…Penyakit yang memang tiada ubatnya.Apa nak buat kalau dah malaskan? Blog sendiri pun tak singgah apatah lagi nak buat blogwalking blog-blog orang lain. Jutaan kemaafanlah buat rakan-rakan blogger jika aku dah lama tak singgah kat blog korang. Aku pun duk fikir-fikir gak,apasal lah aku malas sangat nak online sekarang ni. Adakah sebab kesibukan kerja? Nak kata sibuk memang sentiasa sibuklah dengan kerja dan tiada kesudahannya. Continue reading

(1300)

Pemenang Giveaway Blog Penyu Biru dot com

Salam semua,

Siapa kata blogging tu tak seronok? Belum cuba belum try tahu. Tidak ku sangka-sangka, kerajinan aku semenjak dua menjak ni membuat blog walking (BW) ke blog rakan-rakan blogger akhirnya memberikan hasil yang sungguh bermakna. Pertamanya dapat menambahkan kenalan walaupun di alam maya. Keduanya adalah aku telah berjaya terpilih sebagai Continue reading

(2221)