Tag Archives: web hosting murah

Blog Yusri Kembali

Blog aku…korang ada?

Blog Yusri kini kembali setelah terbiar selama 14 hari suspended dek kerana web hosting overdue…hehehe. Saje je nak tengok bagaimana rupenya blog kena suspend (pada hal takde bajet…huhu). Semalam tergerak hati nak renew web hosting untuk setahun lagi, jadi terus buat panggilan kepada NetKL. Aku bertanyakan dengan staf NetKL tentang status web hosting aku yang dah overdue dekat 2 minggu ni. Ada lagi ker isi kandungan MY dotcom aku tu? Staf NetKL kata jika overdue belum melebihi 2 minggu tiada apa-apa masalah jika diaktifkan balik web hosting tu. Cuma mungkin Continue reading

(1106)