Finalis AJL 25

Sebanyak 14 buah lagu telah diketahui untuk berentap dalam Anugerah Juara Lagu ke-25 nanti.Kebanyakannya adalah muka-muka generasi baru.Tiada wajah-wajah dari penyanyi-penyanyi otai mahupun veteran.

Senarai 14 lagu ke AJL 25:

1. Hanyut-Faizal Tahir
2. Kebahagiaan Dalam Perpisahan-Shahir
3. Noktah Cinta-Hafiz
4. Drama King-Meet Uncle Hussain & Black
5. Ku Ada Kamu-Adira
6. Cinta Sempurna-Yuna
7. Pelita-A.P.I.
8. Berlari-Tomok
9. Sofea Jane-Black
10. Mencari Konklusi-Hujan
11. Selamat Malam-Faizal Tahir
12. Extravaganza-Bunkface
13. Jahat-Stacy
14. Tolong Ingatkan Aku-Anna Raffali


Daripada 14 lagu di atas siapakah dan lagumanakah yang bakal dinobatkan sebagai Juara Lagu ke-25 bagi tahun 2010?Jika anda bijak membuat ramalan,sila nyatakan di bahagian komen.

(454)

2 thoughts on “Finalis AJL 25

  1. muhamad yusri

    Haah Boss…blog yang tak de rupa blog pun…tu yg aku cakap takde blog tuh…lepas dah follow hujanbatu.com baru lah dtg inspirasi nak berblog balik….kalau dulu aku buat blog semata-mata nak masuk gambo jer…dah byk aku delete post2 yg ada gambo semata-mata…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge