Top Komentator Bulan Mei 2015

Assalamualaikum semua.

Lamanya tak mengadap blog ni. Ha ha. Bukan blog ni je, blog-blog lain pun. Bizi lah katakan. Bizi dengan kerja hakiki. Blog ni hanya sekadar di pinggiran. Rasa nak buat new post, aku buatlah. Tiada paksaan daripada sesape pun. Semuanya atas kerelaan hati. Kalau terpaksa tulis blog tu boleh jadi jiwa kacau jugak. Jadinya tulislah blog dengan ikhlas dan dengan jiwa. Barulah kandungan blog tu bermutu dan terserlah keasliannya.

OK. Straight to the point. Aku dah lame tak buat post macam ni. Last sekali bulan Ogos tahun lepas iaitu artikel Top Komentator Bulan Ogos 2014. Kali ni rase nak buat semula dan biarlah ianya menjadi rutin untuk setiap bulan. In syaa Allah.

Jom kita tengok siapakah empunya badan yang menjadi Top Komentator Bulan Mei 2015?

Top Komentator May 2015

Top Komentator May 2015

Ya! Tidak lain dan tidak syak lagi, dialah yang kita cari. blogger Hafizul tuan punya blog Pondok Kecil. Beliau memang tidak boleh dinafikan lagi kredibilitinya di dalam arena blogging. Bermula sebagai blogger part time. Kini sudah bergelar blogger full time malah juga merupakan seorang usahawan muda di dalam bidang IT. Tahniah buat Tuan Hafizul di atas kejayaan menubuhkan syarikat perniagaan sendiri. Bukan calang-calang orang boleh buat keputusan yang sungguh drastik ini.

Tahniah sekali lagi buat Tuan Hafizul kerana terpilih menjadi Top Komentator di blog muhamadyusri.com untuk bulan ini. Dengan pemilihan ini beliau layak untuk menerima saguhati dari aku yang tak seberapa nilainya. Maka, Tuan Hafizul lepas baca artikel ini cepat-cepat email kat kawe alamat demo deh. Ha ha ha.

OK. Sekian.

MY said: Harap korang terhibur dengan artikel kali ini…aku nak gi makan lamb chop ni.ha ha ha…

lamb chop best

Santapan terakhir raja bersiung,lamb chop

Psstt!!!Tips untuk buat duit dengan blog. Sila layari —>>>Teknik SEO Merah Jambu

(1206)

41 thoughts on “Top Komentator Bulan Mei 2015

  1. Ira

    wah hebatnya ade contest top comentator dekat blog nie.taniah pada yang menang contest nie.teruskan usaha anda untuk jadi yang lebih baik.good luck.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge