Bayaran Ketiga Komisyen Dari Mobicow

Yup.

Semalam dapat lagi komisyen dari iklan Mobicow. Ini merupakan bayaran ketiga komisyen dari Mobicow yang dibayar kepada aku melalui PayPal. Bayaran komisyen yang pertama ada aku kongsikan di dalam artikel Bayaran Pertama dari mobicow manakala bayaran komisyen kedua aku kongsikan di dalam artikel Bayaran Kedua dari Mobicow.

Third Payment Mobicow

Bayaran Ketiga Komisyen Mobicow

Mudah saje buat duit dengan iklan Mobicow ni. Secara ringkasnya Mobicow adalah medium iklan yang akan membayar korang untuk iklan yang korang pasang di blog korang. Iklan Mobicow ni hanya akan muncul apabila blog korang di layari melalui telefon pintar.

Sehingga kini aku rase macam tak percaya yang aku boleh buat duit dari blog picisan ini. Bukannya apa, aku telah mencuba pelbagai cara untuk buat duit dari internet. Pada mulanya aku sekadar mencuba secara suka-suka dan tidak menyangka yang aku benar-benar akan dapat duit hasil daripada berblogging.

Pendapatan ini aku buat melalui iklan Mobicow yang dipasang di blog ni muhamadyusri.com. Ia digunakan bersama dengan Nuffnang.

Buat pengetahuan korang, Mobicow ni membuat pembayaran secara automatic pada setiap 30 hari iaitu pada pertengahan bulan dengan syarat pendapatan sekurangnya telah mencapai USD 5.00 sebelum tarikh tersebut.
Jika korang nak daftar dan ingin mula buat duit dengan Mobicow, sila daftar di sini —>> Daftar Mobicow

Kalau nak tahu rahsia aku buat duit dengan blog ialah menggunakan teknik yang betul iaitu dengan mempraktikkan apa yang dipelajari melalui Ebook Teknik SEO Merah Jambu.

Buku ini sangat berguna dan bermanfaat sekali. Ianya pasti akan membuatkan korang TERUJA.

Aku kata E-Book ini akan membuat korang TERUJA kerana:

  • Teknik ini boleh menarik trafik dari enjin carian
  • Teknik ini menambah pendapatan korang dari blog/internet
  • Teknik yang benar-benar telah diuji dan berkesan oleh penulis buku
  • Penulis buku ini merupakan orang yang berpengalaman luas dalam teknik buat duit dari internet

Ketahui lebih lanjut mengenai ebook Teknik SEO Merah Jambu ini dan jangan lupa untuk dapatkan dengan SEGERA! Dapatkan di sini —>>Teknik SEO Merah Jambu

cheese cake meleleh

Cheese cake meleleh – last stock

(896)

15 thoughts on “Bayaran Ketiga Komisyen Dari Mobicow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge