Spoiler Honda Civic EK Mugen

Jika anda penggemar atau pun pengikut setia kepada kereta berjenama Honda, model Civic pasti menjadi sebutan dek kerana generasinya sehingga kini sudah sampai ke peringkat yang ke-8.

Tetapi, apa yang ingin saya kongsikan di dalam entri kali ini adalah spoiler Civic EK jenis Mugen Type SS. Spoiler ini sememangnya menjadi kegilaan kepada para penggemar Civic EK Mugen. Jika ingin memiliki spoiler yang original (JDM), kedai halfcut (potong body) merupakan salah satu sumbernya. Ataupun dari pemilik Honda Civic EK Mugen itu sendiri jika ada yang ingin menjualnya.

Anda juga boleh cuba mencari di laman-laman web yang menjual barangan aksesori kereta secara online seperti mudah.my, e-bay, lelong.com.my dan sebagainya.

Sebagai alternatif jika barangan original sukar untuk diperolehi, barangan after market juga boleh menjadi pengganti kerana bentuk dan design adalah amat mirip dengan barangan original. Spoiler Civic EK jenis Mugen Type SS ini diperbuat daripada fiber dan tapaknya diperbuat daripada besi tahan karat.

Jika anda ingin memiliki ataupun sedang tercari-cari spoiler seperti ini, silalah hubungi nombor di bawah:

010-7170818

Call ataupun SMS pasti akan dilayan dengan sebaiknya. Penghantaran ke semua destinasi  juga disediakan.

Anda pasti berpuas hati dengan mutu barangan dan perkhidmatan yang diberikan.

(1858)

About The Author

2 thoughts on “Spoiler Honda Civic EK Mugen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *