Front Grill Nissan Sylphy

Nissan merupakan salah satu pengeluar kereta terbesar di dunia. Banyak model yang telah dikeluarkan oleh Nissan dan dipasarkan di Malaysia.

Di antara kereta keluaran Nissan dalam kategori sedan yang begitu popular kini adalah Sylphy. Model ini mempunyai 2 jenis pilihan dari segi kapasiti enjin iaitu 1.5 cc dan 2.0 cc.

Entri saya kali ini sebenarnya bukan hendak mengupas secara terperinci tentang kereta model Sylphy tetapi adalah untuk berkongsi tentang salah satu bahagian pada kereta ini iaitu Front Grill.

Bahagian ini memainkan peranan yang begitu besar dari segi penampilan luaran bagi model Sylphy. Gambar di bawah ini merupakan rupa asal Front Grill bagi model Sylphy. Berwarna chrome dan mempunyai lambang Nissan di tengah-tengahnya.

 

Manakala gambar di bawah ini pula merupakan Front Grill keluaran versi IMPUL.

Pemakaian Front Grill IMPUL pada sesebuah Sylphy telah merubah penampilan luaran dan menampakkan ciri-ciri sporty. Jika pemakaian Front Grill asal menyerlahkan ciri-ciri sebuah kereta exclusive manakala Front Grill IMPUL pula menampakkan ciri-ciri sebuah kereta berprestasi tinggi.

Jika anda ingin memiliki ataupun sedang tercari-cari Front Grill seperti ini, silalah hubungi nombor di bawah:

010-7170818

Call ataupun SMS pasti akan dilayan dengan sebaiknya. Penghantaran ke semua destinasi  juga disediakan.

Anda pasti berpuas hati dengan mutu barangan dan perkhidmatan yang diberikan.

(1547)

About The Author

6 thoughts on “Front Grill Nissan Sylphy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *