Hadiah Daripada Contest Pertama

Salam semua,

Sungguh tak ku sangka penyertaan pertama kali di dalam contest telah memberikan berita gembira kepada aku untuk tahun 2013. Tentu kalian masih ingat akan entry aku sebelum ini mengenai IntanBerlian Mega Giveaway 2013. Pengumuman untuk pemenang-pemenang telah diumumkan pada 9hb Mac 2013. Malangnya aku tak tersenarai sebagai pemenang dalam contest yang telah mendapat sebanyak 412 penyertaan itu. Jadi aku lupakan tentang contest itu.

Semalam, aku terbaca salah satu komen dari blogger Hakim di entri aku yang telah membuatkan aku tersenyum keseorangan. Aku telah terpilih juga sebagai pemenang untuk contest ini.

Menang hadiah contest IntanBerlian

Syukur alhamdulillah…walaupun hadiah saguhati sekurang-kurangnya telah memberikan aku sedikit semangat untuk terus berblogging. Hadiah berupa kerongsang dan sudah semestinya akan aku hadiahkan kepada XYL aku yang memang meminati koleksi tudung Fareeda dan DNE.

Tudung Fareeda

Photo source:Fareeda

Tahniah juga diucapkan kepada rakan blogger Hairulafiz dan PondokPapan yang turut terpilih sebagai pemenang di dalam contest itu. Cool bro 🙂 .

 

(3792)

About The Author

30 thoughts on “Hadiah Daripada Contest Pertama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *