Top Komentator Bulan Februari 2013

Salam Semua,

Kebiasaannya entri begini blogger akan terbitkan pada awal bulan ataupun pada minggu pertama setiap bulan. Jika itu biasalah, tapi bagi aku ini adalah perkara luar biasa sebab tidak pernah buat sebelum ini. Walaupun jumlah pelawat tidak ramai sebab blog aku ni bukanlah blog popular yang penuh dengan informasi terhangat lagi terkini. Aku jarang-jarang post entri baru sebab aku tiada apa-apa yang hendak difokuskan dalam blog ini. Jika terlintas di fikiran ataupun ada idea serta cerita yang hendak dikongsikan barulah aku sibuk mengarang untuk new post.

Tidak perlu pendahuluan yang panjang lebar sebab ini bukannya karangan BM 2 untuk SPM ataupun pertandingan menulis essay peringkat negeri pun. Jadi, dengan bangganya aku persembahkan dekat sini snapshot Top Komentator untuk bulan Februari 2013 di blog picisan muhamadyusri.com:

Top komentator muhamadyusri.com Feb13

Tiada kata secantik bahasa untuk aku gambarkan perasaan terima kasih kepada semua yang sudi singgah dan memberikan komen di blog aku ni. Jadi untuk permulaan ini, akan ku pilih top 3 pengomen untuk diletakkan link blog memasing di sidebar blog ni. Ini sebagai tanda penghargaan aku kepada kalian sebab menjadi pengunjung setia ke blog aku. InsyaAllah akan datang mungkin akan ada kejutan yang melampau buat pengomen terlampau di sini. Kita tunggu dan lihat. Ha ha ha…

(1662)

21 thoughts on “Top Komentator Bulan Februari 2013

      1. Rajib

        kakyong pun masih kurang ilmu bab cari duit via blog nih hebat la rank miylasaa.. kakyong tahun ni target nak capai below 500 jugak.. la ni masih 800+

        Reply
    1. muhamad yusri Post author

      same-same boh…apelah sangat link dekat sidebar tu jika nak dibandingkan dengan sumbangan dari rakan-rakan yang tak jemu-jemu support ambe secara langsung mahupun tak langsung…

      Reply
  1. Pingback: Top Komentator Mac 2013 | muhamadyusri dot com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge