Pendapatan Pertama Dari Nuffnang

Ha ha.

Siapa kata tak boleh buat duit dengan blog? Tengok cek aku dapat ni. Walaupun bukan 4 angka tapi bolehlah daripada tak dapat langsung. Korang ingat senang ke nak dapat RM1 dari orang yang tidak kita kenali selain dari Hari Raya. Ini kan pula dengan hanya berbekalkan sebuah blog.

cek pertama nuffnang

Cek pertama dari Nuffnang

Pendapatan pertama dari Nuffnang ini adalah hasil aku berblogging hanya di blog muhamadyusri.com ini sahaja. Lama weh aku ambik masa untuk kumpul hasil sebanyak ni. Almaklumlah aku ni kan teramatlah liat nak update blog.

Aku pun bukannya fokus sangat kat Nuffnang ni. Sekadar buat-buat ada je duk bertenggek kat blog ni. Kalau betul-betul nak pendapatan yang masyuk kena cuba buat program buat duit dengan blog yang lain. Banyak lagi yang ada tu tapi tak terbuat je lagi.

Apa-apa pun kena kikis sifat malas dan fokus dengan apa yang dirancang. Entah tahun bila pulak aku dapat merasa cek yang seterusnya dari Nuffnang ni. Tunggu dan lihat je lah.

(953)

8 thoughts on “Pendapatan Pertama Dari Nuffnang

    1. muhamad yusri Post author

      terima kasih boh…kawe pun banyok dapat inspirasi dari blog Pondok Kecil ni…hehe
      Tengok maintain je PK tu…tu yang kawe turut bangkit daripada lena…huhu

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge