Tag Archives: Nissan

Pemberian Yang Tak Terduga

BVLGARI Perfume Pemberian Yang Tak Terduga

Cenderamata istimewa

Salam semua,

Sudah sekian lama tersimpan entri ni dan baru hari ini terasa nak dipublishkan. Bukan best sangat pun ceritanya. Cuma nak share dengan pengikut setia MY dotcom (ada ke follower blog aku nih :-)),baru-baru ni semasa customer aku collect barang iaitu front grill Nissan Sylphy Impul yang telah diorder via online. Customer aku ni nak collect by hand, so aku hantar by hand lah. Dapat jugak aku eye ball dengan customer aku tu. Since dia pun tinggal dalam area JB, tak de hal lah untuk aku pergi jumpa dia. Continue reading (591)

Front Grill Nissan Sylphy

Nissan logo 300x255 Front Grill Nissan Sylphy

Nissan merupakan salah satu pengeluar kereta terbesar di dunia. Banyak model yang telah dikeluarkan oleh Nissan dan dipasarkan di Malaysia.

Di antara kereta keluaran Nissan dalam kategori sedan yang begitu popular kini adalah Sylphy. Model ini mempunyai 2 jenis pilihan dari segi kapasiti enjin iaitu 1.5 cc dan 2.0 cc.

Entri saya kali ini sebenarnya bukan hendak mengupas secara terperinci tentang kereta model Sylphy tetapi adalah untuk berkongsi tentang salah satu bahagian pada kereta ini iaitu Front Grill. Continue reading (608)