Tag Archives: Tuan Hafizul

Top Komentator Bulan Mei 2015

Assalamualaikum semua.

Lamanya tak mengadap blog ni. Ha ha. Bukan blog ni je, blog-blog lain pun. Bizi lah katakan. Bizi dengan kerja hakiki. Blog ni hanya sekadar di pinggiran. Rasa nak buat new post, aku buatlah. Tiada paksaan daripada sesape pun. Semuanya atas kerelaan hati. Kalau terpaksa tulis blog tu boleh jadi jiwa kacau jugak. Jadinya tulislah blog dengan ikhlas dan dengan jiwa. Barulah kandungan blog tu bermutu dan terserlah keasliannya.

OK. Straight to the point. Aku dah lame tak buat post macam ni. Last sekali bulan Ogos tahun lepas iaitu artikel Top Komentator Bulan Ogos 2014. Kali ni rase nak buat semula dan biarlah ianya menjadi rutin untuk setiap bulan. In syaa Allah.

Jom kita tengok siapakah empunya badan yang menjadi Top Komentator Bulan Mei 2015? Continue reading

(1206)