Category Archives: Blogging

Statistik Blog Terkini

lazy Statistik Blog Terkini

Berkurun lamanya tak update blog.Malas…Penyakit yang memang tiada ubatnya.Apa nak buat kalau dah malaskan? Blog sendiri pun tak singgah apatah lagi nak buat blogwalking blog-blog orang lain. Jutaan kemaafanlah buat rakan-rakan blogger jika aku dah lama tak singgah kat blog korang. Aku pun duk fikir-fikir gak,apasal lah aku malas sangat nak online sekarang ni. Adakah sebab kesibukan kerja? Nak kata sibuk memang sentiasa sibuklah dengan kerja dan tiada kesudahannya. Continue reading

(615)

Top Komentator Mac 2013

Salam semua,

Sudah lebih setengah bulan blog ini menyepi tanpa apa-apa entri. Pasti ramai yang tertanya-tanya kenapa dan mengapa?
Jawapan aku senang je, sibuk dengan kerja dan tak berapa rajin nak update blog. Walhal bermacam-macam peristiwa dan isu yang berlaku dalam hidupku serta persekitaranku.

Takpelah, apa yang berlalu biarkanlah ianya berlalu. Jadi sebagai bunga kepada kebangkitan semula aku untuk berblogging ni, aku dedahkan di sini pengomen tegar di muhamadyusri.com sepanjang bulan Mac yang lalu. Continue reading (839)

Top Komentator Bulan Februari 2013

Salam Semua,

Kebiasaannya entri begini blogger akan terbitkan pada awal bulan ataupun pada minggu pertama setiap bulan. Jika itu biasalah, tapi bagi aku ini adalah perkara luar biasa sebab tidak pernah buat sebelum ini. Walaupun jumlah pelawat tidak ramai sebab blog aku ni bukanlah blog popular yang penuh dengan informasi terhangat lagi terkini. Aku jarang-jarang post entri baru sebab aku tiada apa-apa yang hendak difokuskan dalam blog ini. Jika terlintas di fikiran ataupun ada idea serta cerita yang hendak dikongsikan barulah aku sibuk mengarang untuk new post.

Tidak perlu pendahuluan yang panjang lebar sebab ini bukannya karangan BM 2 untuk SPM ataupun pertandingan menulis essay peringkat negeri pun. Jadi, dengan bangganya aku persembahkan dekat sini snapshot Top Komentator untuk bulan Februari 2013 di blog picisan muhamadyusri.com: Continue reading (655)

Terima Kasih Sekali Lagi Buat Pondok Kecil

Kaching!!Duit dah masuk ke dalam akaun maybank aku. Siapa sangka dengan hanya meluangkan sedikit masa melayari blog Pondok Kecil, dapat duit dengan percuma. Betul ke ni? Tentu kalian tidak percaya dengan kata-kata aku ini kan? Kalau kalian tak percaya tak mengapa (macam lagu kumpulan Arrow je…huhu). Cuba tengok kat bawah ni, apa yang kalian nampak? Continue reading (708)