Komisyen Pertama dan Kedua Buat Duit Blog

Ya.
Dah dapat komisyen pertama dan kedua hasil daripada jualan e-book Buat Duit Blog. Lama dah sebenarnya dapat komisyen ni. Bulan April lagi. Baru sekarang berkesempatan untuk karang entri ni. Tak sangka pulak boleh dapat komisyen ni. Aku pun bukan pernah buat entri pasal e-book ni pun. Seingat aku,ada jugalah aku letak link affiliate kat blog lain dan juga share kat facebook. Terima kasihlah kepada hamba Allah yang telah membeli melalui link affiliate aku. Inilah yang dikatakan rezeki passive income. Jika aku gandakan usaha mempromosi e-book ni pasti lebih banyak lagi komisyen yang bakal aku perolehi. Siapa tahukan? Tak cuba tak tau.

Buat Duit dengan Blog

Apa yang bestnya dengan e-book Buat Duit Blog ni?

OK. E-book ni hasil ilham daripada saudara Ahmad Faiz Alias, salah seorang Usahawan Internet yang berjaya di Malaysia.

“Beliau merupakan CEO dan Pengasas Az-Zahra Creative Enterprise.Korang boleh pergi kelaman website www.azzahracreative.com. Di sini beliau bersama pasukannya menyediakan pelbagai servis untuk membantu usahawan di luar sana seperti membina blog, membina shoping cart, membina website company, memasang borang tempahan pada website, design banner timeline, design minisite, cover e-book dan banyak lagi.
Beliau memperolehi duit pertama beliau di Murahnya.my iaitu dengan membuat pelbagai servis.Oleh kerana beliau membuat servis berdasarkan permintaan yang tinggi pada masa tersebut, beliau berjaya mendapat pendapatan empat angka dalam masa sebulan.”

Berbalik kepada e-book Buat Duit Blog ini,kandungan utamanya adalah seperti di bawah:

  1. 10 tips rahsia menulis artikel
  2. 50 idea rahsia pemasaran
  3. Panduan lengkap bisnes affiliate
  4. Buat duit dengan blog
  5. Buat duit dengan menulis
  6. Panduan asas memulakan perniagaan internet

Di samping itu, pembeli e-book Buat Duit Blog ini juga akan menerima Produk One Time Offer iaitu dua buah tema premium daripada ElegantThemes.com yang dilengkapi dengan SEO.

Payment Buat Duit Blog

Bayaran Komisyen Pertama dan Kedua

Itulah serba sedikit info tentang e-book yang WAJIB dimiliki bagi setiap orang yang ingin menjana pendapatan melalui blog atau secara spesifiknya “blogger”.
Jika korang berminat untuk mendapatkan e-book Buat Duit Blog ni bolehlah klik link di bawah:

>>>Buat Duit Dengan Blog<<<

MY said: Memang berbaloi-baloi aku rasa membeli e-book ni.Alah membeli menang mengguna.

(1898)

12 thoughts on “Komisyen Pertama dan Kedua Buat Duit Blog

  1. paan

    Ini la dia blog pemenang komen terbanyak bulan Jun di blog pondokkecil.com 🙂

    Tahniah bro.. Baru nak berjinak2 semula dengan dunia blogging ni.. Jgn segan2 kongsikan tips buat duit dari blog banyak2 ya..

    Reply
    1. muhamad yusri Post author

      yer bro…blog yang daif lagi naif…huhu
      terima kasih bro…Pondok Kecil tu memang tempat kawe lepak…tak tahulah apa manderem yg Hafizul guna…hehe
      Bro…blog pahan.my bukan bro punya gak ke?

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge