Category Archives: Buat Duit Online

Komisyen Kedua BahasaInggeris.com

Ya.

Syukur Alhamdulillah. Dalam pada kurang buat promosi dan artikel tentang e-book BahasaInggeris.com, tersangkut juga satu lagi komisyen daripada program affiliate ini. Terima kasih bebanyak kepada hamba Allah yang sudi membeli e-book cara belajar Bahasa Inggeris dengan pantas melalui pautan yang aku kongsikan.

Komisyen Kedua BahasaInggeris.com

Seronokkan kalau boleh dapat komisyen macam ni tiap-tiap hari? Hahaha…Memang boleh. Sesiapa pun boleh dengan syarat mesti buat sungguh-sungguh dan secara berterusan. Tiada alasan kalau nak berjaya kan? Mesti kerja kuat dan buang sifat malas jauh-jauh.

Komisyen BI 21 600x113 Komisyen Kedua BahasaInggeris.com

Continue reading (215)

Komisyen Pertama BahasaInggeris.com

Syukur Alhamdulillah. Bukan senang nak senang dan bukan susah nak susahkan?Siapa sangka walaupun baru hanya satu artikel dibuat untuk program affiliate e-book BahasaInggeris.com ini tetapi terhasil juga jualan dan memberikan aku komisyen pertama yang sungguh bermakna ini.

Komisyen Pertama BahasaInggeris.com Continue reading (470)

Komisyen Pertama dan Kedua Buat Duit Blog

Ya.
Dah dapat komisyen pertama dan kedua hasil daripada jualan e-book Buat Duit Blog. Lama dah sebenarnya dapat komisyen ni. Bulan April lagi. Baru sekarang berkesempatan untuk karang entri ni. Tak sangka pulak boleh dapat komisyen ni. Aku pun bukan pernah buat entri pasal e-book ni pun. Seingat aku,ada jugalah aku letak link affiliate kat blog lain dan juga share kat facebook. Terima kasihlah kepada hamba Allah yang telah membeli melalui link affiliate aku. Inilah yang dikatakan rezeki passive income. Jika aku gandakan usaha mempromosi e-book ni pasti lebih banyak lagi komisyen yang bakal aku perolehi. Siapa tahukan? Tak cuba tak tau.

Buat Duit dengan Blog 232x300 Komisyen Pertama dan Kedua Buat Duit Blog Continue reading (1267)

Peluang Buat Duit Di Blog Hati Putera

Salam semua,

Semasa jenjalan melawat blog rakan blogger Hati Putera, aku tertarik dengan satu entry bertajuk ‘Insentif Tunai Untuk Semua’. Aku baca dengan penuh kusyuk sekali untuk memahami isi kandungan entry itu. Setelah selesai membacanya, aku buat rumusan untuk entry saudara Hati Putera itu. Continue reading (986)

Pemberian Yang Tak Terduga

BVLGARI Perfume Pemberian Yang Tak Terduga

Cenderamata istimewa

Salam semua,

Sudah sekian lama tersimpan entri ni dan baru hari ini terasa nak dipublishkan. Bukan best sangat pun ceritanya. Cuma nak share dengan pengikut setia MY dotcom (ada ke follower blog aku nih :-)),baru-baru ni semasa customer aku collect barang iaitu front grill Nissan Sylphy Impul yang telah diorder via online. Customer aku ni nak collect by hand, so aku hantar by hand lah. Dapat jugak aku eye ball dengan customer aku tu. Since dia pun tinggal dalam area JB, tak de hal lah untuk aku pergi jumpa dia. Continue reading (594)