Bayaran Ketiga Komisyen Dari Mobicow

Yup.

Semalam dapat lagi komisyen dari iklan Mobicow. Ini merupakan bayaran ketiga komisyen dari Mobicow yang dibayar kepada aku melalui PayPal. Bayaran komisyen yang pertama ada aku kongsikan di dalam artikel Bayaran Pertama dari mobicow manakala bayaran komisyen kedua aku kongsikan di dalam artikel Bayaran Kedua dari Mobicow.

Third Payment Mobicow
Bayaran Ketiga Komisyen Mobicow

Mudah saje buat duit dengan iklan Mobicow ni. Secara ringkasnya Mobicow adalah medium iklan yang akan membayar korang untuk iklan yang korang pasang di blog korang. Iklan Mobicow ni hanya akan muncul apabila blog korang di layari melalui telefon pintar. [Read more…] (289)

Bayaran kedua Dari Mobicow

Yes!

Alhamdulillah…dapat lagi duit dari program mobile ads Mobicow. Ini adalah bayaran kedua aku perolehi. Sebenarnya bayaran ni sudah menerjah ke dalam akaun PayPal aku sejak 17 Februari 2015 lagi. Tetapi dek kesibukan yang melanda diri,(sibuk lah sangat) artikel ni tak dapat dipublishkan pada ketika itu. Bayaran yang kedua lebih banyak daripada bayaran pertama dari mobicow. Lebih sikit je pun.Hehehe.

Kan…siapa kata buat blog tu buang masa je? Tengok, aku tak update blog dah lebih 4 bulan pun masih ada duit masuk. USD lagi tu…hahaha. Walaupun nilainya tak sampai riban-riban, at least ada lah juga daripada tak de kan. Kalau aku rajin update blog rasenya lebih lagi aku akan dapat dari Mobicow ni. [Read more…] (632)

Bayaran Pertama Dari Mobicow

Ya.

Pagi ni dapat emel daripada Paypal memaklumkan yang Mobicow dah mengirimkan sedikit duit ke dalam akaun Paypal aku. Ini adalah bayaran pertama dari Mobicow yang aku dapat selepas 4 bulan aku join program ni. OK lah tu dapat juga walau tak banyak.

First Payment Mobicow

[Read more…]

(1552)

Komisyen Kedua BahasaInggeris.com

Ya.

Syukur Alhamdulillah. Dalam pada kurang buat promosi dan artikel tentang e-book BahasaInggeris.com, tersangkut juga satu lagi komisyen daripada program affiliate ini. Terima kasih bebanyak kepada hamba Allah yang sudi membeli e-book cara belajar Bahasa Inggeris dengan pantas melalui pautan yang aku kongsikan.

Komisyen Kedua BahasaInggeris.com

Seronokkan kalau boleh dapat komisyen macam ni tiap-tiap hari? Hahaha…Memang boleh. Sesiapa pun boleh dengan syarat mesti buat sungguh-sungguh dan secara berterusan. Tiada alasan kalau nak berjaya kan? Mesti kerja kuat dan buang sifat malas jauh-jauh.

Komisyen kedua bahasainggeris.com

[Read more…] (523)

Komisyen Pertama BahasaInggeris.com

Syukur Alhamdulillah. Bukan senang nak senang dan bukan susah nak susahkan?Siapa sangka walaupun baru hanya satu artikel dibuat untuk program affiliate e-book BahasaInggeris.com ini tetapi terhasil juga jualan dan memberikan aku komisyen pertama yang sungguh bermakna ini.

Komisyen Pertama BahasaInggeris.com [Read more…] (816)