Category Archives: Komisyen

Bayaran Ketiga Komisyen Dari Mobicow

Yup.

Semalam dapat lagi komisyen dari iklan Mobicow. Ini merupakan bayaran ketiga komisyen dari Mobicow yang dibayar kepada aku melalui PayPal. Bayaran komisyen yang pertama ada aku kongsikan di dalam artikel Bayaran Pertama dari mobicow manakala bayaran komisyen kedua aku kongsikan di dalam artikel Bayaran Kedua dari Mobicow.

Third Payment Mobicow

Bayaran Ketiga Komisyen Mobicow

Mudah saje buat duit dengan iklan Mobicow ni. Secara ringkasnya Mobicow adalah medium iklan yang akan membayar korang untuk iklan yang korang pasang di blog korang. Iklan Mobicow ni hanya akan muncul apabila blog korang di layari melalui telefon pintar. Continue reading

(891)

Komisyen Kedua BahasaInggeris.com

Ya.

Syukur Alhamdulillah. Dalam pada kurang buat promosi dan artikel tentang e-book BahasaInggeris.com, tersangkut juga satu lagi komisyen daripada program affiliate ini. Terima kasih bebanyak kepada hamba Allah yang sudi membeli e-book cara belajar Bahasa Inggeris dengan pantas melalui pautan yang aku kongsikan.

Komisyen Kedua BahasaInggeris.com

Seronokkan kalau boleh dapat komisyen macam ni tiap-tiap hari? Hahaha…Memang boleh. Sesiapa pun boleh dengan syarat mesti buat sungguh-sungguh dan secara berterusan. Tiada alasan kalau nak berjaya kan? Mesti kerja kuat dan buang sifat malas jauh-jauh.

Komisyen kedua bahasainggeris.com

Continue reading

(669)

Komisyen Pertama BahasaInggeris.com

Syukur Alhamdulillah. Bukan senang nak senang dan bukan susah nak susahkan?Siapa sangka walaupun baru hanya satu artikel dibuat untuk program affiliate e-book BahasaInggeris.com ini tetapi terhasil juga jualan dan memberikan aku komisyen pertama yang sungguh bermakna ini.

Komisyen Pertama BahasaInggeris.com Continue reading

(1012)

Komisyen Pertama dan Kedua Buat Duit Blog

Ya.
Dah dapat komisyen pertama dan kedua hasil daripada jualan e-book Buat Duit Blog. Lama dah sebenarnya dapat komisyen ni. Bulan April lagi. Baru sekarang berkesempatan untuk karang entri ni. Tak sangka pulak boleh dapat komisyen ni. Aku pun bukan pernah buat entri pasal e-book ni pun. Seingat aku,ada jugalah aku letak link affiliate kat blog lain dan juga share kat facebook. Terima kasihlah kepada hamba Allah yang telah membeli melalui link affiliate aku. Inilah yang dikatakan rezeki passive income. Jika aku gandakan usaha mempromosi e-book ni pasti lebih banyak lagi komisyen yang bakal aku perolehi. Siapa tahukan? Tak cuba tak tau.

Buat Duit dengan Blog Continue reading

(1895)