Update Page Free Backlinks

Yup.

Aku baru je update satu page kat blog ni iaitu Free Backlinks. Memang dah lama sangat aku tak update senarai blog kat page tu. Semalam aku ada masa sikit, al-maklumlah cuti hari 1Malaysia.

Tujuan aku buat senarai link blog rakan-rakan blogger bukannya apa, senang untuk aku buat rujukan dan juga buat blog walking jika ada masa free yang banyak.

free backlinks

Kalau korang tengok kat senaraiย backlinks tu, dan mendapati blog korang tak termasuk, jangan naik angin pulak. Aku main pilih ikut suka hati aku je tu. Aku nampak kat komen ada URL blog, aku ambik je terus.

Jadi kalau blog korang belum tersenarai dan ingin dimasukkan sekali, silalah tinggalkan komen di page itu atau pun di entri ini.

Jika korang sudi, masukkanlah URL muhamadyusri dot com ni kat blog list korang sekali. Kita kira win-win situation. Hu hu hu.

MY said: Sila komen ye. Baru aku Update Page Free Backlinks lagi nanti.

(3094)

36 thoughts on “Update Page Free Backlinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge