Tag Archives: backlinks

Update Page Free Backlinks

Yup.

Aku baru je update satu page kat blog ni iaitu Free Backlinks. Memang dah lama sangat aku tak update senarai blog kat page tu. Semalam aku ada masa sikit, al-maklumlah cuti hari 1Malaysia.

Tujuan aku buat senarai link blog rakan-rakan blogger bukannya apa, senang untuk aku buat rujukan dan juga buat blog walking jika ada masa free yang banyak.

free backlinks

Kalau korang tengok kat senaraiĀ backlinks tu, dan mendapati blog korang tak termasuk, jangan naik angin pulak. Aku main pilih ikut suka hati aku je tu. Aku nampak kat komen ada URL blog, aku ambik je terus. Continue reading

(3095)

Free Backlinks di muhamadyusri dot com

Salam Semua,

Jika kalian perasanlah, ada pertambahan menu kat bawah header blog ini. Hari ini aku create satu lagi page kat MY dot com dengan tajuk Free Backlinks. Kenapa aku bagi tajuk Free Backlinks? Kenapa tak letak Free gift ke? Free of Charge ke? Atau pun Hand Free ke? Lagi menarik bunyinya, betul tak? :-).

Free Backlinks sebab aku tak kenakan sebarang bayaran walau sesen atau seriyal pun pada semua tuan punya blog ataupun web site yang aku senaraikan pada page ini. Murah hati betul kan aku ni? šŸ™‚ :-). Dah lama jugak aku mengidam nak buat bendalah ni, tapi dek kesibukan yang melanda diri ku di saltmine, terpaksalah aku tangguhkan buat sementara waktu sehinggalah ke hari ini. Aku telah berjaya membuatnya selepas berhempas-pulas beberapa jam di depan komputer peribadiku ini. Continue reading

(4613)