Tag Archives: muhamadyusri.com

Update Page Free Backlinks

Yup.

Aku baru je update satu page kat blog ni iaitu Free Backlinks. Memang dah lama sangat aku tak update senarai blog kat page tu. Semalam aku ada masa sikit, al-maklumlah cuti hari 1Malaysia.

Tujuan aku buat senarai link blog rakan-rakan blogger bukannya apa, senang untuk aku buat rujukan dan juga buat blog walking jika ada masa free yang banyak.

free backlinks

Kalau korang tengok kat senarai backlinks tu, dan mendapati blog korang tak termasuk, jangan naik angin pulak. Aku main pilih ikut suka hati aku je tu. Aku nampak kat komen ada URL blog, aku ambik je terus. Continue reading

(3094)

Top Komentator Bulan Februari 2013

Salam Semua,

Kebiasaannya entri begini blogger akan terbitkan pada awal bulan ataupun pada minggu pertama setiap bulan. Jika itu biasalah, tapi bagi aku ini adalah perkara luar biasa sebab tidak pernah buat sebelum ini. Walaupun jumlah pelawat tidak ramai sebab blog aku ni bukanlah blog popular yang penuh dengan informasi terhangat lagi terkini. Aku jarang-jarang post entri baru sebab aku tiada apa-apa yang hendak difokuskan dalam blog ini. Jika terlintas di fikiran ataupun ada idea serta cerita yang hendak dikongsikan barulah aku sibuk mengarang untuk new post.

Tidak perlu pendahuluan yang panjang lebar sebab ini bukannya karangan BM 2 untuk SPM ataupun pertandingan menulis essay peringkat negeri pun. Jadi, dengan bangganya aku persembahkan dekat sini snapshot Top Komentator untuk bulan Februari 2013 di blog picisan muhamadyusri.com: Continue reading

(1660)