Bayaran kedua Dari Mobicow

Yes!

Alhamdulillah…dapat lagi duit dari program mobile ads Mobicow. Ini adalah bayaran kedua aku perolehi. Sebenarnya bayaran ni sudah menerjah ke dalam akaun PayPal aku sejak 17 Februari 2015 lagi. Tetapi dek kesibukan yang melanda diri,(sibuk lah sangat) artikel ni tak dapat dipublishkan pada ketika itu. Bayaran yang kedua lebih banyak daripada bayaran pertama dari mobicow. Lebih sikit je pun.Hehehe.

Kan…siapa kata buat blog tu buang masa je? Tengok, aku tak update blog dah lebih 4 bulan pun masih ada duit masuk. USD lagi tu…hahaha. Walaupun nilainya tak sampai riban-riban, at least ada lah juga daripada tak de kan. Kalau aku rajin update blog rasenya lebih lagi aku akan dapat dari Mobicow ni.

Second Payment Mobicow

Bayaran kedua Mobicow sudah masuk

Jadi, kepada korang yang ada blog tu, jom try program Mobicow ni. Bukan susah pun. Pergi register kat web site Mobicow. Tak pun korang klik je banner kat bawah ni:

Kalau korang nak lah…kalau tak nak aku tak paksa pun.

MY said: Ni duk tunggu bayaran ketiga pulak.Huhuhu

(1034)

13 thoughts on “Bayaran kedua Dari Mobicow

  1. Pingback: Bayaran Ketiga Komisyen Dari Mobicow | MUHAMADYUSRI.COM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge