Semangat Masih Ada

Secangkir Rindu qoqo stevia buat penyegar mata, salam sejahtera kepada semua pembaca blog muhamadyusri dot com. Setelah blog ini direhatkan selama 4 setengah bulan, hari ini aku kembali menulis. Menulis bukan kerana nama, menulis kerana ada sesuatu yang mahu dikongsikan bersama.

Rindu Qoqo Stevia

Rindu Qoqo Stevia-Minuman Qoqo dengan kurma dan stevia

Pada kebelakangan ini aku sibuk sedikit dengan projek-projek offline aku. Ya projek offline. Walaupun pendapatan online pun tak seberapa, ada juga perasaan ingin mencuba perniagaan offline. Orang kata tak cuba tak tahu, biar kita cuba dulu.

Sebelum itu aku ingin memberitahu korang semua serba sedikit tentang perkembangan blog ini. Antaranya adalah perubahan dari segi susun atur maklumat dari blog ini akan diperkemaskan lagi. Theme wordpress yang baru telah digunakan. Theme ini adalah hadiah daripada AzmanIshak.Com sempena giveaway yang beliau anjurkan tahun lepas. Isi yang berguna dan lebih padat akan aku cuba berikan kepada korang semua.

Terima kasih kepada semua yang subscribe RSS dari blog aku, ada kenaikan sedikit subscribernya. Walaupun tak seberapa angkanya. Jika korang belum subscribe RSS blog aku sila berbuat demikian di sidebar. Masukkan email dan klik subscribe. Senang je kan? He he he.

MY said: ada banyak cerita menarik sepanjang percutian blog ini yang aku ingin kongsikan, jadi subscribe sekarang.

(361)

4 thoughts on “Semangat Masih Ada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge