Kita Bakor je!

Baru balik dari majlis sambutan hari jadi anak ketiga member saya, Mat Zul yang ke-4 tahun.Huh!Memang muai makan barbeque malam ni disamping makanan-makanan lain seperti mihun siam goreng,buah-buahan potong dan macam-macam lagi.

Turut datang tadi,Razali a.k.a Orang Tua,Asroof a.k.a Acop dan Mat Jep (Orang kuat SDE).

Oleh kerana perut dah terlampau kenyang,kurang idea nak menaip untuk entri ini.Jadi,saya kongsikan beberapa keping foto yang sempat diambil di tempat kejadian.Semoga anda berpuas hati.

Paha dan kepak ayam kegaringan dibakor

 

Razali jadi tukang bakor malam tadi

 

Huh!Sedap beb udang ni...

 

Acop pung tak lepaskan peluang menunjukkan skill membakornye..

 

Mat Jep...Tokey Tol SDE...huhuhu

 

Puteri Kembar saya sabar menunggu ayam bakor

 

Hah!Inilah tuan tanah kepada majlis BBQ ni...Mat Zul

 Terima kasih daun keladi buat Mat Zul dan family.Semoga murah rezeki dan jika ada BBQ lagi,jemputlah kami…hehehe.

 

(1417)

3 thoughts on “Kita Bakor je!

  1. Pingback: Bercanda Di Batu Layar | MUHAMADYUSRI DOT COM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge