Tag Archives: Engineer

Reasons To Become An Engineer

 Reasons T shirt Reasons To Become An Engineer

Salam semua,

Hari ini aku tiba-tiba-teringat akan memori ketika menuntut ilmu di UiTM Shah Alam dulu. Sebagai salah seorang penuntut jurusan Engineering, sudah semestinya cita-cita pada ketika itu adalah untuk menjadi seorang Engineer atau bahasa Melayunya Jurutera. Pada masa itu, bermacam-macam jenis design t-shirt yang dijual untuk para penuntut jurusan Engineering. Ini adalah kerana sambutan kepada penjualan t-shirt yang berhubung kait dengan jurusan pengajian memang menggalakkan. Continue reading (1384)

Bergambar Dengan Jet Pejuang

My ride with jet at Dyson Bergambar Dengan Jet Pejuang

My jalopy possing with fighter jet

Hari ini dengan rase bangganya dan langsung tak bersalah, aku share kat MY dotcom gambar jalopy aku berpossing dengan jet pejuang yang aku sendiri pun tak pasti lagi apa nama model ni. Tapi apa yang pasti ini adalah gambar real dan langsung tiada superimpose ataupun apa-apa photo effect. Continue reading (312)