Tag Archives: WhatsApp

Kenapa Sambut Hari Ibu?

Hari ini banyak betul update pasal sambutan Hari Ibu di media-media sosial seperti facebook, tweeter, instagram dan juga whatsapp. Ada yang beri ucapan. Ada yang mengirim gambar dan tak kurang juga yang tak buat apa-apa pun.

Ada juga yang berkongsi pendapat alim ulama tentang sambutan hari ibu ini. Ada yang kata haram menyambut hari ibu ni. Ada yang kata harus sambut dan ada juga yang tak kata apa-apa.

Persoalan sekarang, kenapa sambut hari ibu?

selamat hari ibu

Suber google image: Selamat Hari Ibu

Continue reading

(696)

Yey!Sudah Sampai.

Dalam entri yang lepas iaitu mengenai Jelly Bunny, aku ada kongsikan sedikit info khas buat pembaca di blog yang naif lagi daif ni. Memang ramai yang memberi feedback mengatakan tidak pernah dengar tentang produk jenama Jelly Bunny. Aku sendiri pun baru-baru ini je tahu pasal kasut yang berbau wangi dan harum bak gula-gula.

Memandangkan di Johor ni belum ada lagi butik atau pengedar kasut Jelly Bunny, aku telah mintak tolong dengan adik ipar aku yang tinggal di Penang untuk membeli sepasang kasut Jelly Bunny itu. Khas buat XYL aku yang tercinta. Hu hu.

Melalui Whatsapp, kami berhubung dalam pada membuat pilihan warna dan design kasut yang berkenan di hati ketika adik ipar aku berada di butik Jelly Bunny. Senang betul pakai Whatsapp kan? Dah lah free, cuma nak kena ada access internet je. Continue reading

(2393)