Tag Archives: blog popular

Malaskah aku?

Tiba-tiba aku bertanya pada diri-sendiri.Malaskah aku?Kenapa aku menjadi pemalas?Susah ke nak buang sifat malas?Kenapa malas-malas?Cuba jangan jadi seorang yang pemalas!

Ahhh!Malaslah aku nak sebut lagi pasal malas ni.Memang dasar pemalas.Ha ha ha.

Aku bukanlah seorang yang pemalas seperti yang korang fikirkan.Akulah orang paling rajin sekali.Terlalu banyak kalau nak ceritakan pasal kerajinan aku.Biarlah aku pendamkan dulu.Tak payah lah korang tahu.Takut nanti ada pulak yang tak percaya bahawa aku ni lebih rajin daripada korang dan jiran sebelah rumah korang.Tak pasal-pasal korang jeles.

Malas update blog

Continue reading

(954)

Top Komentator Bulan Februari 2013

Salam Semua,

Kebiasaannya entri begini blogger akan terbitkan pada awal bulan ataupun pada minggu pertama setiap bulan. Jika itu biasalah, tapi bagi aku ini adalah perkara luar biasa sebab tidak pernah buat sebelum ini. Walaupun jumlah pelawat tidak ramai sebab blog aku ni bukanlah blog popular yang penuh dengan informasi terhangat lagi terkini. Aku jarang-jarang post entri baru sebab aku tiada apa-apa yang hendak difokuskan dalam blog ini. Jika terlintas di fikiran ataupun ada idea serta cerita yang hendak dikongsikan barulah aku sibuk mengarang untuk new post.

Tidak perlu pendahuluan yang panjang lebar sebab ini bukannya karangan BM 2 untuk SPM ataupun pertandingan menulis essay peringkat negeri pun. Jadi, dengan bangganya aku persembahkan dekat sini snapshot Top Komentator untuk bulan Februari 2013 di blog picisan muhamadyusri.com: Continue reading

(1660)