Tag Archives: malas nak update blog

Statistik Blog Terkini

lazy

Berkurun lamanya tak update blog.Malas…Penyakit yang memang tiada ubatnya.Apa nak buat kalau dah malaskan? Blog sendiri pun tak singgah apatah lagi nak buat blogwalking blog-blog orang lain. Jutaan kemaafanlah buat rakan-rakan blogger jika aku dah lama tak singgah kat blog korang. Aku pun duk fikir-fikir gak,apasal lah aku malas sangat nak online sekarang ni. Adakah sebab kesibukan kerja? Nak kata sibuk memang sentiasa sibuklah dengan kerja dan tiada kesudahannya. Continue reading

(1295)

Top Komentator Mac 2013

Salam semua,

Sudah lebih setengah bulan blog ini menyepi tanpa apa-apa entri. Pasti ramai yang tertanya-tanya kenapa dan mengapa?
Jawapan aku senang je, sibuk dengan kerja dan tak berapa rajin nak update blog. Walhal bermacam-macam peristiwa dan isu yang berlaku dalam hidupku serta persekitaranku.

Takpelah, apa yang berlalu biarkanlah ianya berlalu. Jadi sebagai bunga kepada kebangkitan semula aku untuk berblogging ni, aku dedahkan di sini pengomen tegar di muhamadyusri.com sepanjang bulan Mac yang lalu. Continue reading

(2111)