Tag Archives: Alexa

Statistik Blog Terkini

lazy

Berkurun lamanya tak update blog.Malas…Penyakit yang memang tiada ubatnya.Apa nak buat kalau dah malaskan? Blog sendiri pun tak singgah apatah lagi nak buat blogwalking blog-blog orang lain. Jutaan kemaafanlah buat rakan-rakan blogger jika aku dah lama tak singgah kat blog korang. Aku pun duk fikir-fikir gak,apasal lah aku malas sangat nak online sekarang ni. Adakah sebab kesibukan kerja? Nak kata sibuk memang sentiasa sibuklah dengan kerja dan tiada kesudahannya. Continue reading

(1294)

Free Backlinks di muhamadyusri dot com

Salam Semua,

Jika kalian perasanlah, ada pertambahan menu kat bawah header blog ini. Hari ini aku create satu lagi page kat MY dot com dengan tajuk Free Backlinks. Kenapa aku bagi tajuk Free Backlinks? Kenapa tak letak Free gift ke? Free of Charge ke? Atau pun Hand Free ke? Lagi menarik bunyinya, betul tak? :-).

Free Backlinks sebab aku tak kenakan sebarang bayaran walau sesen atau seriyal pun pada semua tuan punya blog ataupun web site yang aku senaraikan pada page ini. Murah hati betul kan aku ni? 🙂 :-). Dah lama jugak aku mengidam nak buat bendalah ni, tapi dek kesibukan yang melanda diri ku di saltmine, terpaksalah aku tangguhkan buat sementara waktu sehinggalah ke hari ini. Aku telah berjaya membuatnya selepas berhempas-pulas beberapa jam di depan komputer peribadiku ini. Continue reading

(4614)