Terima Kasih Sekali Lagi Buat Pondok Kecil

Kaching!!Duit dah masuk ke dalam akaun maybank aku. Siapa sangka dengan hanya meluangkan sedikit masa melayari blog Pondok Kecil, dapat duit dengan percuma. Betul ke ni? Tentu kalian tidak percaya dengan kata-kata aku ini kan? Kalau kalian tak percaya tak mengapa (macam lagu kumpulan Arrow je…huhu). Cuba tengok kat bawah ni, apa yang kalian nampak?

GA Pondok Kecil Dec12

Duit…pemberian dari Pondok Kecil

Ini duit asli punya tau, pemberian dari pemilik blog Pondok Kecil yang telah dipindahkan ke dalam akaun maybank aku semalam. Kenapa dia bagi pada aku duit ni? Sebenarnya ini adalah give away sempena pemilihan aku sebagai Top Komentator di blog Pondok Kecil untuk bulan Disember 2012. Terima kasih buat saudara Hafizul diatas pemberian ini.

Kalau kalian pun nak hadiah dari beliau, rajin-rajinlah singgah kat blog Pondok Kecil. Banyak benda yang beliau kongsikan di situ. Beliau pun dah pernah anjurkan contest. Malah beliau sendiri seorang blogger yang sangat rajin menyertai contest. Tapi kalian kena ingat, bukan sekadar singgah je, kenalah tinggalkan  nombor henfon komen kat situ. Jika nasib kalian baik bulan Januari ni ada lagi hadiah untuk Top Komentator. Beliau tu pemurah orangnya 🙂 . Mana tahu dapat Samsung Galaxy Note ke kali ni 🙂 :-).

Semoga Pondok Kecil terus sukses dan dipermudahkan segala urusannya. Amin…

 

(1512)

9 thoughts on “Terima Kasih Sekali Lagi Buat Pondok Kecil

  1. Hafizul

    Aik?bakpo kawe dop perasan ado ore duk puji kawe nih..hahaha..kawe suka beri kejutan..dop suka war2..nanti dop excited..InsyaAllah kawe akan selalu bagi penghargaan pada juara top komentator pondok kecil..kuat demo puji kawe..sero luas doh lubang hidung nih…hahahahaha..terima kasih boh…
    Hafizul recently posted..How To Change Nickname In Website AlexaMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge