Free Backlinks di muhamadyusri dot com

Salam Semua,

Jika kalian perasanlah, ada pertambahan menu kat bawah header blog ini. Hari ini aku create satu lagi page kat MY dot com dengan tajuk Free Backlinks. Kenapa aku bagi tajuk Free Backlinks? Kenapa tak letak Free gift ke? Free of Charge ke? Atau pun Hand Free ke? Lagi menarik bunyinya, betul tak? :-).

Free Backlinks sebab aku tak kenakan sebarang bayaran walau sesen atau seriyal pun pada semua tuan punya blog ataupun web site yang aku senaraikan pada page ini. Murah hati betul kan aku ni? ๐Ÿ™‚ :-). Dah lama jugak aku mengidam nak buat bendalah ni, tapi dek kesibukan yang melanda diri ku di saltmine, terpaksalah aku tangguhkan buat sementara waktu sehinggalah ke hari ini. Aku telah berjaya membuatnya selepas berhempas-pulas beberapa jam di depan komputer peribadiku ini.

Mana aku dapat link-link blog ni semua? Alah itu semua small the pieces jer :-). Kalian bacalah kat page tu. Jawapanya ada di situ. Malas lah aku nak ulang berulang kali kat sini. Nantikan kalian tak jenguk pulak page Free Backlinks yang aku buat tu. Penat jer aku senaraikan blog-blog popular kat situ tapi kalian tak baca :-). Susah wo nak buat benda ni.Hehehe.

Aku tak pandai sangat bab-bab SEO ni, tapi yang aku faham backlink memang penting untuk SEO sesebuah blog ataupun web site. Google suka jika blog atau web site itu mempunyai backlink yang tinggi. Ianya akan mempengaruhi Pagerank dan juga statistik Alexa. Aku tak tahu banyak pasal benda ni, jadi jika kalian sudi berkongsi pasal ni, silalah ringankan jari-jemari mulus kalian menaip komen di bawah entri ini dengan setulus hati.

Terima kasih.

(4614)

27 thoughts on “Free Backlinks di muhamadyusri dot com

  1. Pemborong Tshirt

    alang-alang tuan dah offer free backlink ni, kami dari team Pemborong Tshirt Ensaz ambil kesempatan ni, untuk tinggal link dekat sini la ye.. terima kasih .. ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge