Tag Archives: MY dotcom

Akhirnya Terbuat Juga Sitemap untuk Blog

Saban hari setiap kali aku login ke MY dot com ni terasa seperti ada kekurangan saja pada blog ini. Sememangnya aku tahu dan teramatlah menyedarinya dari dulu lagi yang MY dot com belum mempunyai sitemap.Bukan tidak mahu buat dan tidak tahu buat tetapi belum hendak buat.

Semalam bersempena cuti Hari Malaysia aku telah mengadakan jamuan raya
yang kali ke 2 untuk raya tahun ini. Jamuan ini adalah untuk rakan-rakan aku dan XYL aku yang mana tidak berkesempatan untuk datang beraya ke teratak aku pada minggu lepas. Continue reading

(1145)

Blog Yusri Kembali

Blog aku…korang ada?

Blog Yusri kini kembali setelah terbiar selama 14 hari suspended dek kerana web hosting overdue…hehehe. Saje je nak tengok bagaimana rupenya blog kena suspend (pada hal takde bajet…huhu). Semalam tergerak hati nak renew web hosting untuk setahun lagi, jadi terus buat panggilan kepada NetKL. Aku bertanyakan dengan staf NetKL tentang status web hosting aku yang dah overdue dekat 2 minggu ni. Ada lagi ker isi kandungan MY dotcom aku tu? Staf NetKL kata jika overdue belum melebihi 2 minggu tiada apa-apa masalah jika diaktifkan balik web hosting tu. Cuma mungkin Continue reading

(1097)