Tag Archives: denaihati

Malaskah aku?

Tiba-tiba aku bertanya pada diri-sendiri.Malaskah aku?Kenapa aku menjadi pemalas?Susah ke nak buang sifat malas?Kenapa malas-malas?Cuba jangan jadi seorang yang pemalas!

Ahhh!Malaslah aku nak sebut lagi pasal malas ni.Memang dasar pemalas.Ha ha ha.

Aku bukanlah seorang yang pemalas seperti yang korang fikirkan.Akulah orang paling rajin sekali.Terlalu banyak kalau nak ceritakan pasal kerajinan aku.Biarlah aku pendamkan dulu.Tak payah lah korang tahu.Takut nanti ada pulak yang tak percaya bahawa aku ni lebih rajin daripada korang dan jiran sebelah rumah korang.Tak pasal-pasal korang jeles.

Malas update blog

Continue reading

(960)

Fan Page Facebook Sudah Ada

Salam Semua,

Sudah sekian lama perkara ini tertangguh dan akhirnya terbuat juga fan page Facebook untuk MY dot com ini. Bukannya susah sangat nak setup bendalah ini, beberapa minit saja sudah siap. Aku je yang saje-saje buat susah.

Penting sangat ke fan page kat Facebook untuk sesuatu blog? Pada aku penting lah jugak jika kita hendak mempromosikan blog kita pada orang lain. Kalau tidak tak siapa pun tahu akan kewujudan blog kita di alam siber ini. Lebih-lebih lagi blog picisan macam MY dot com ni. Lainlah kalau blog-blog otai macam Denai Hati ke, Titan ke dan Kak Jie (Banyak lagi blog-blog yang top tapi cukuplah 3 blog ni saja yang aku sebut kat sini). Traffic blog diorang memang kencang dan sayup tinggi dia punya statistik. Continue reading

(1090)