Tag Archives: netKL

Blog Yusri Kembali

Blog aku…korang ada?

Blog Yusri kini kembali setelah terbiar selama 14 hari suspended dek kerana web hosting overdue…hehehe. Saje je nak tengok bagaimana rupenya blog kena suspend (pada hal takde bajet…huhu). Semalam tergerak hati nak renew web hosting untuk setahun lagi, jadi terus buat panggilan kepada NetKL. Aku bertanyakan dengan staf NetKL tentang status web hosting aku yang dah overdue dekat 2 minggu ni. Ada lagi ker isi kandungan MY dotcom aku tu? Staf NetKL kata jika overdue belum melebihi 2 minggu tiada apa-apa masalah jika diaktifkan balik web hosting tu. Cuma mungkin Continue reading

(1099)

Tahun Baru 2012

Pejam celik,pejam celik akhirnya berlalu jua 2011 dan 2012 menjelma di depan mata. Apakah perkara-perkara yang menarik atau menolak telah berlaku pada tahun 2011? Adakah tercapai cita-cita atau impian serta harapan untuk tahun 2011? Walauapa pun terjadi kehidupan harus di teruskan.

Jika azam pada tahun 2011 tidak tercapai, kita cuba lagi pada tahun ini 2012. InsyaAllah, berkat usaha yang tidak mengenal jemu kemungkinan ianya akan berjaya dikecapi. Continue reading

(502)