Pemenang Giveaway Blog Penyu Biru dot com

Salam semua,

Siapa kata blogging tu tak seronok? Belum cuba belum try tahu. Tidak ku sangka-sangka, kerajinan aku semenjak dua menjak ni membuat blog walking (BW) ke blog rakan-rakan blogger akhirnya memberikan hasil yang sungguh bermakna. Pertamanya dapat menambahkan kenalan walaupun di alam maya. Keduanya adalah aku telah berjaya terpilih sebagai [Read more…] (1767)

Pemberian Yang Tak Terduga

Cenderamata istimewa

Salam semua,

Sudah sekian lama tersimpan entri ni dan baru hari ini terasa nak dipublishkan. Bukan best sangat pun ceritanya. Cuma nak share dengan pengikut setia MY dotcom (ada ke follower blog aku nih :-)),baru-baru ni semasa customer aku collect barang iaitu front grill Nissan Sylphy Impul yang telah diorder via online. Customer aku ni nak collect by hand, so aku hantar by hand lah. Dapat jugak aku eye ball dengan customer aku tu. Since dia pun tinggal dalam area JB, tak de hal lah untuk aku pergi jumpa dia. [Read more…] (840)